Infomail 240429

God middag alla whiskyvänner!

Nu har styrgruppen äntligen fått det mesta på plats inför klubbens kommande provningar i år. Provningsdatumen är satta till: 30/5, 3/10 och 28/11. Inför varje provning kommer ett mail gå ut till klubbens medlemmar och det kommer även annonseras på vår Facebooksida och hemsida. Anmälan till provning görs via mail till: tomelillawhiskyklubb2.0@gmail.com . Det går alltså INTE att anmäla sig till provningar via hemsidan.

För att vara tydliga kommer här en sammanfattning på de förändringar som är gjorda nu vid nystarten av klubben:

  • Under 2024 kommer tre stycke provningar hållas med upp till 35st deltagare/provning. Provningarna kommer att vara på ovanvåningen i parken.
  • Enskild provningsdeltagare tar med egna glas till varje provning. Man kan köpa glas via klubben, sex stycken glas för 150kr.
  • Provningsavgiften kommer att meddelas inför varje provning och kommer ligga på 500-600kr. provningsavgiften betalas på plats kontant eller via Swish.
  • Öl kommer att finnas till försäljning för 20kr/st.
  • Maten kommer att variera från gång till gång, har man allergier så skriver man med detta i sin anmälan.
  • Vid varje provning kommer sex stycken whiskys att provas, likaren är borttagen.
  • Det serveras kaffe och whisky efter provningen, whiskyn kommer variera från gång till gång.
  • Återbud måste lämnas senast söndagen innan provningen. Medlem som uteblir debiteras hela provningsavgiften och om denna inte betalar utesluts man ur klubben. (Vid sjukdom kontakta någon i styrgruppen)

Medlemsavgiften för 2024 är 100kr och betalas via Swish till 0733248718 (Jonas Sjöstrand) eller bankkonto 9570-004.011.365.6. Skriv namn och TWK i meddelanderutan för enklare spårbarhet. När avgiften är inbetald, skickar du ett mail till tomelillawhiskyklubb2.0@gmail.comför att bekräfta din epostadress.

Vi i styrgruppen jobbar för att få upp intresset för klubben igen och hoppas kunna växa på sikt. Vi har gjort många förändringar nu dels för att klara av det tidsmässigt men framförallt för att kunna fokusera på det viktiga, whiskyn.

Har ni några frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss i styrgruppen antingen via mail eller skriva direkt till oss.

Med vänliga hälsningar

Styrgruppen